آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 64
  • بازدید دیروز : 193
  • بازدید کل : 1051033

مقاله: بررسی عوامل کالبدی موثر بر ناامني وجرم‌خیزی فضا با تاكيد بر رويكردCPTED (مطالعه موردی: محله گودال مصلی در شهر یزد)


مقاله: بررسی عوامل کالبدی موثر بر ناامني وجرم‌خیزی فضا با تاكيد بر رويكردCPTED (مطالعه موردی: محله گودال مصلی در شهر یزد)

بررسی عوامل کالبدی موثر بر ناامني و جرم‌خیزی فضا با تاكيد بر رويكردCPTED (مطالعه موردی: محله گودال مصلی در شهر یزد)

این مقاله در اولین همایش ملی معماری پایدار و توسعه شهری پذیرفته شده است.

فایل این مقاله به صورت word و قابل ویرایش است.

 

لینک مقالات همایش در سایت سیویلیکا (+)

چكيده

برقراری امنيت در ساختار شهری و برخورداری شهروندان از احساس امنيت اهميت فزاينده‌ای دارد و مولفه اساسی توسعه پايدار اجتماعی است. توجه به بافت‌های تاريخی که روزگاری به واسطه تدابير کالبدی و غيرکالبدی خود احساس امنيت را برای ساکنشان فراهم می‌آوردند، امروزه به دليل تغيير در ساختار کالبدی و عملکردی به مکان‌هاي ناامن شهری تبديل شده‌اند. مقاله حاضر در راستاي افزايش ارتقا امنيت اجتماعي در محله گودال مصلي، متغيرهای کالبدی تاثيرگذار بر امنيت محيطی را مورد شناسايي قرار داده و شاخص‌ها و معيارهای موثر بر ناامنی و ترس از وقوع جرم از منظرکالبدی در بافت‌های تاريخی را مورد واکاوی قرارداده‌است. ابتدا، با روش تحقيق توصيفي ضمن بهره‌گيری از مطالعات کتابخانه‌ای، مبانی نظري و تجارب مرتبط تهيه و شاخص‌ها و معيارهای موثر بر بروز پديده ناامني استخراج شد. سپس، وضعيت امنيت در محله گودال مصلي با روش توصیفی- تحلیلی با تكيه بر تحليل شاخص‌ها وتهيه چک ليست جامعی که داده‌های مورد لزوم آن از طرق مشاهده،مصاحبه و پرسشگري در قالب شصت پرسشنامه و در چهار فضای عمومی محله، که شامل خیابان های اصلی دورمحلی؛ معابر درون محلی؛ پارکینگ های درون محلی و عرصه های جمعی و همگانی می باشد، بدست آمده و توصيف و تبيين شد. در نهايت، راهبردها و سياست‌هاي مربوط در راستای بسترسازی برای ارتقاء امنيت اجتماعی و حضور دوباره افراد در اين بافت ارائه شد. نتايج مطالعات نشان داد : از منظر اهالي محله گودال مصلي امنيت محله وضعيت مناسبي ندارد. عوامل محيطی و کالبدی شکل دهنده فضا نقش بسزايی در ميزان وقوع جرم و احساس ناامنی ناشی از آن در اين محله دارند. با اتخاذ سياست‌های مبتني بر رويكرد [1]CPTED در راستای کاهش جرم از ديدگاه کالبدی، می‌توان امنيت اجتماعی درخور محله را تحقق بخشيد.

واژه های کليدی : احساس امنيت، ناامني، عوامل محيطی، محله گودال مصلي، رويکرد CPTED

 


مبلغ قابل پرداخت 2,350 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 2750

کرج، آزادگان، ابتدای بلوار مطهری، خیابان شهید سبحانی، پلاک48، واحد4

ارائه پایان نامه، پروپوزال، تحقیق و مقاله معماری و شهرسازی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما